Uitvaartdiensten op maat bij Keijzer Uitvaarten in Flevoland, Amsterdam en Noord-Holland

Alvast kennismaken?

Neem dan contact met mij op

De begrafenis of crematie

Alvast kennismaken?

Neem dan contact met mij op

De begrafenis of crematie

Alvast kennismaken?

Neem dan contact met mij op

Uiteindelijk bepalen de nabestaanden de invulling van de uitvaartdienst. Begraven of cremeren? Op welke locatie wordt de nabestaande opgebaard? Welke muziek is er tijdens de uitvaartdienst? Welke kaarten kies je en welk vervoer wil je? Zijn er sprekers, is er catering en hoe zit het met de bloemen? Een lange lijst met vragen.
Een persoonlijk contact met de nabestaanden vind ik erg belangrijk. We praten open en eerlijk over de mogelijkheden van bijzondere of speciale wensen. We bespreken ook wat de bijkomende kosten zijn. We werken samen met Amsteluitvaarten en zelfstandige ondernemers in Flevoland en Amsterdam om aan uw wensen tegemoet te komen.
Een uitvaart is niet alleen een emotioneel, maar ook een intiem moment. Daarom is het belangrijk dat nabestaanden werken met een uitvaartverzorger of uitvaartondernemer die ze vertrouwen. Ik kom graag langs om persoonlijk kennis te maken.

Direct

Na het overlijden zijn er een aantal zaken die direct geregeld moeten worden. Neem direct contact op met Keijzer Uitvaarten. Ik neem uw zorgen voor de uitvaart op me en regel de uitvaartdienst naar uw wensen.

Intiem

 Verdriet is onlosmakelijk verbonden met het laatste afscheid. Door de passie voor mijn vak en de ervaring die ik heb opgedaan in het hospice, verleen ik gepaste persoonlijke ondersteuning. 

Uitgebreid

Het is fijn dat er veel mogelijk is in de uitvaartbranche. Door al die mogelijkheden, is het soms lastig kiezen. Graag kijk ik met u mee naar de mogelijkheden in Flevoland, Amsterdam en Noord-Holland. Elke uitvaart is uniek en een mooi afscheid helpt bij de rouwverwerking.