Wie is uw uitvaartbegeleider bij Keijzer Uitvaarten in Flevoland, Amsterdam en Noord-Holland?

Een persoonlijk gesprek, of meer informatie?

Neem gerust contact op
Uitvaartbegeleider

Mijn naam is René Keijzer. Ik woon in Almere en ik ben geboren in Amsterdam. Ik heb veel nabestaanden mogen begeleiden bij het moeilijke moment van afscheid nemen van hun dierbaren. 
Ooit begon ik als drager en ik voelde mij meteen thuis in de uitvaartbranche. Ik zal nooit de dag vergeten dat wij met zes dragers bij de ingang van begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam stonden te wachten op de rouwstoet. De uitvaartleider stapte uit de rouwauto en liep voor de stoet uit naar de ingang van de aula. Dat was het moment dat ik tegen mijzelf zei, dat wil ik ook, uitvaartleider worden.

Ik begon als drager en allrounder. In deze periode heb ik mijn diploma Uitvaartverzorger van de STIVU behaald.

Ik heb bij 3 verschillende uitvaartcentra gewerkt, ook als uitvaartleider. 
Bij alle drie de ondernemingen heb ik véél geleerd en heel véél ervaring opgedaan.
Inmiddels ben ik ruim twintig jaar werkzaam in de uitvaartbranche. In Hospice Almere heb ik als vrijwilliger gewerkt. In 3,5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen in hun laatste levensfase. Ik help mensen graag, luister goed naar hun wensen en probeer ze zo goed mogelijk te adviseren. Als mensen dan het afscheid hebben gekregen dat zij wilden, ben ik tevreden.

De ondersteuning van de uitvaartondernemer.

Na een overlijden moet er ontzettend veel geregeld worden. Er moeten beslissingen genomen worden en keuzes gemaakt. Vaak moet dat op momenten dat de nabestaanden emotioneel en verdrietig zijn. De uitvaartondernemer helpt de nabestaanden om de uitvaart vorm te geven. Hij luistert goed,  bespreekt wat mogelijk is en houdt rekening met de wensen, de smaak en het budget van de nabestaanden. Keijzer Uitvaarten uit Almere neemt een groot deel van de praktische zorgen op zich, bestelt de nodige materialen, en regelt de informatievoorziening naar de officiële instanties. 

Wat zijn úw wensen?

Een overlijden komt vaak onverwachts. In een korte tijd moeten emotionele beslissingen genomen worden. Het helpt als de wensen van de overledene bekend zijn bij de nabestaanden. 


Heeft u er al eens over nagedacht om uw wensen vast te leggen? Dit kan bij Keijzer Uitvaarten. Ik kom graag langs om de wensen rondom uw afscheid te bespreken.